Projekt menadžer

Od ideje do vrhunskih rezultata

Imate dobru ideju, ali ne znate kako da je realizujete. Muči vas procena rokova, resursa i troškova. Ne znate kako da se organizujete, niti odakle da počnete. Ne brinite se, na pravom ste mestu. Mi ćemo vam pomoći, sagledati sve aspekte projekta i ponuditi najbolja rešenja.

Zašto vam je potreban projekt menadžer?

Pre svega radi procene da li je ideja realno ostvarljiva, u kom periodu i pod kojim uslovima. Mi procenjujemo situaciju, sagledavamo sve detalje, precizno i tačno predočavamo sve činjenice.

Idemo i dalje. Vašu ideju možemo preoblikovati, dopuniti u segmentima u kojima je potrebno, istaći prioritete i smanjiti troškove. Procena realizacije je ono što radimo detaljno i pažljivo uz angažovanje profesionalaca i stručnjaka iz različitih oblasti po potrebi.

Razumemo vaše klijente i oni razumeju nas

Uz podršku našeg tima, svoj projekat možete predstaviti celom svetu. Naši menadžeri govore vodeće svetske jezike; francuski, španski, engleski, kao i makedonski i druge jezike zemalja iz okruženja.
Ne samo što dobro znamo svetske jezike, već imamo i odlične kontakte sa mnogim firmama, klijentima i saradnicima iz celog sveta. Naš kredibilitet potvrđuje dugogodišnja poslovna saradnja sa velikim brojem inostranih klijenata.

Želite da sarađujete sa nama? Povežite se i pratite nas!

Lične veštine pregovaranja

Kada se odradi sva logistička podrška, odnosno projekat kompletira u svim segmentima, spreman je da se predstavi potencijalnim poslovnim saradnicima ili krajnjim kupcima. Kada je reč o B2B poslovnom modelu na scenu stupaju lične veštine pregovaranja. Tu smo eksperti.

Znamo kako da dođemo do odgovornih i ovlašćenih lica u firmi kojom želimo predstaviti projekat. To često nije lak posao, ali ne i za nas. Posedujemo veliko bazu kontakta, saradnika i partnera, proverene i dobro organizovane kanale za ostvarivanje komunikacije.

Osnova dobre prezentacije je prethodno istraživanje potencijalnih poslovnih partnera, njihovih resursa, planova i solventnosti. Na osnovu toga izrađuje se plan prezentacije odnosno osmišljava najbolji pristup i nastup koji dovodi do zaključenja dogovora.

Ono što zaokružuje celu priču i predstavlja tajni sastojak svake uspešne prezentacije su lične veštine pregovaranja. Dakle, na potencijalne saradnike mora se ostaviti dobar i profesionalni utisak prilikom prvog susreta. Liderske osobine, entuzijazam, stručnost i dobra komunikacije je ono što opredeljuje klijenta.

I to nije sve. Uvek se mora računati na to da će druga strana postavljati različita pitanja a odgovori na njih moraju biti spremni i odlučni. Zato je temeljna priprema i organizacija projekta od izuzetne važnosti. Jednostavno, u pregovorima morate biti spremni na sve. To dobro znamo i uspešno odgovaramo na sve izazove.

Biznis i projekt konsalting

Možemo vam pomoći u svakoj fazi realizacije projekata, obavljanja određenog posla ili delatnosti. Naime, često se dešava da u nekom trenutku dođe do zastoja u poslovanju, neke prepreke ili okolnosti koji koči ili ometa ispunjenje cilja.

U tom slučaju, naš zadatak je da vam kroz savetovanje ili konkretnu podršku pomognemo da rešite problem i uspešno nastavite sa realizacijom poslova. Čak i u slučaju da vaše poslovanje stagnira ili trpi gubitke a vi ne znate konkretan uzrok, rado ćemo vam pomoći.

Obavićemo detaljnu analizu, sagledati sve segmente posla, situaciju na tržištu i aktivnosti konkurencije, te na osnovu tako prikupljenih podataka ponudi najoptimalnije rešenje za prevazilaženje krizne situacije.

Iza nas stoji decenijsko iskustvo, ogroman broj realizovanih projekata i zadovoljnih klijenata. Mi poštujemo ugovorene rokove i obaveze i maksimalno se posvećujemo svakom projektu.
Stojimo vam na raspolaganju za sva dodatna pitanja i informacije.