na vrh

Usluge

Osnovna usluga agencije "Vasilica Office" je posredovanje u poslovanju između srpskih i inostranih kompanija. Nakon dugogodišnjeg radnog iskustva na polju prodaje, vlasnica agencije "Vasilica Office" je posredovanje u poslovanju uočila kao glavni pokretač osnivanja agencije. Jedno je sigurno, bilo koja kompanija, čime god da se bavi, ne može opstati bez prodaje, jer je to glavna okosnica svake proizvodne ili uslužne delatnosti.

 USLUGE AGENCIJE "VASILICA OFFICE"

 

REFERENCE

Sve kompanije koje se obrate agenciji "Vasilica Office" mogu u potpunosti biti sigurne da će dobiti merodavne pravne savete i logističku podršku u osnivanju i razvoju svoje firme.

Agencija "Vasilica Office" je stoga pružila kompletnu podršku firmi D&D Montaža (www.ddmontaza.co.rs) prilikom otvaranja firme u Srbiji i u Slovačkoj, kao i firmi Kamen D.O.O iz Rume.

Dve velike, renomirane kompanije ukazale su poverenje agenciji "Vasilica Office" kako bi uštedele vreme, a dobile na efikasnosti i poboljšanju kvaliteta i kvantiteta svog poslovanja.

VIRTUS GROUP GMBH

Vasilica Virtus partner

Kompanija VIRTUS GROUP, GMBH, nemačko-italijanska kompanija koja se bavi proizvodnjom i snabdevanjem opremom za ugostiteljstvo (www.virtusnet.de), sa agencijom "Vasilica Office" održava partnerski odnos već 4 godine i tokom ovog perioda, agencija "Vasilica Office" je uspela da svojim posredovanjem otvori tržište Balkana i oformi distributivnu mrežu kompaniji VIRTUS GROUP. Partneri agencije "Vasilica Office" sa kojima je kompanija VIRTUS GROUP uspela da svojim proizvodima opremi hotele, restorane, kantine i sl. su:

  1. Na teritoriji Srbije: Makglobal D.O.O, Belim Industries D.O.O, AGS D.O.O
  2. Na teritoriji Crne Gore: Sinmon Padella D.O.O, Gastrogroup D.O.O
  3. Na teritoriji Hrvatske: Trendi Arh
  4. Na teritoriji BIH: Artika D.O.O, MASTER-H D.O.O
  5. Na teritoriji Makedonije: Celes Ugo D.O.O

POGLEDAJTE REFERENCE (VIRTUS.PDF)        POGLEDAJTE GALERIJU

TERMOMONT D.O.O

VAsilica Termomont partner

Kompanija TERMOMONT D.O.O iz Šimanovaca, takođe je partner agencije "Vasilica Office". TERMOMONT D.O.O je fabrika koja se bavi proizvodnjom kotlova za centralno grejanje na čvrsto gorivo i pelet (www.termomont.rs). Zajedno sarađuju 4,5 godine. Saradnja je otpočela kada su se distributeri iz Francuske i Belgije obratile za pomoć u posredovanju agenciji "Vasilica Office". Od tada su zadovoljni kupci proizvoda Termomont, a vlasnik Termomonta otpočinje partnerstvo sa agencijom "Vasilica Office".

Partneri i distributeri u inostranstvu su:

  1. Na teritoriji Francuske: Sarl La Compagnie des Outils
  2. Na teritoriji Belgije: Edflam