O nama

Spajamo Srbiju sa svetom - Dovodimo svet u Srbiju

Agencija Vasilica pruža usluge konsaltinga, vođenja poslova, marketinga i posredovanja. Naša specijalnost je spajanje privrednih subjekata različitih delatnosti radi ostvarivanja zajedničkih interesa u zemlji i inostranstvu.

Naše usluge obuhvataju:

  • Posredovanje u poslovanju
  • B2B marketing
  • B2C marketing
  • Projekt menadžment
  • Biznis savetovanje

Tim koji vas vodi do uspeha

Iza nas je dugogodišnje iskustvo, ogroman broj uspešno realizovanih poslova, projekata i ideja. Naš tim čine stručnjaci iz različitih oblasti poslovanja spremnih da u svakom trenutku pruže svoj maksimum radi ostvarivanja zacrtanih ciljeva.

Članovi tima govore vodeće svetske jezike; francuski, španski, engleski, makedonski i druge jezike zemalja u okruženju. Ovo znanje obuhvata ne samo tečno govorno i pisano znanje stranih jezika, već i veštinu profesionalnog vođenja pregovora, stručne konverzacije i postizanja dogovora sa inostranim subjektima.

Uspešno smo zastupali i realizovali prodaju srpskih proizvoda na svetskim tržištima, a posebno izdvajamo osvajanje tržišta Francuske, Belgije, Portugala, Španije, Čilea, Urugvaja i Brazila.

Osnivač firme Milica Živković, vlasnik je Sertifikata INCOTERMS iz 2010. godine, izdatom od strane Privredne Komore Srbije. To znači da firma Vasilica prati i poštuje sva pravila Međunarodne trgovinske komore

INCOTERMS (International Commercial Terms) su pravila prihvaćena od strane država, pravnih institucija i privrednih subjekata iz celog sveta kojim se obezbeđuje jedinstveno tumačenje najčešće korišćenih pravila u međunarodnoj trgovini, uključuju se  u ugovore o prodaji širom sveta i smanjuju rizik poslovanja na minimum.

Želite da sarađujete sa nama? Povežite se i pratite nas!

Naša misija

Naša misija je da proizvode srpskih firmi učinimo dostupne celom svetu. U tom cilju povezujemo domaće kompanije sa inostranim kompanijama, vodeći računa o svim detaljima posla a pre svega o dobiti naših firmi koje proizilaze iz ovakve saradnje.

Iz iskustva znamo da su naši proizvodi kvalitetni i povoljni za strance, ali ono što nedostaje je veština da se ti proizvodi na uspešan način predstave zainteresovanim stranim firmama. Uspešna prezentacije je ključ zaključenja svakog povoljnog ugovora.

U skladu sa tim, naša agencija pruža sve vrste usluga za uspešan nastup domaćih firmi na svetskom tržištu, od planiranja proizvodnje, izrade projekta i kompletne logistike do izvoza proizvoda.

Uspešna prezentacija obuhvata različite aktivnosti koje prethode samim pregovorima. Pre svega potrebno je  istražiti potencijalne inostrane partnere, njihovu solventnost, poslovne planove i druga pravna i finansijska pitanja koja su od značaja.

Dalje, potrebno je stupiti u kontakt sa glavnim i odgovornim licima u firmi (što nije lak posao) i na kraju izdejstvovati termin za prezentaciju. Ovde nema mesta za grašku. Najčešće je uspešan prvi sastanak, odnosno prezentacija ono što opredeljuje klijenta.

Takođe, naša usluga obuhvata spajanje inostranih firmi sa domaćim privrednim subjektima. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i uspešnoj saradnji, u inostranstvu smo poznati i prepoznati kao firma od kredibiliteta.

Naša vizija

Naša vizija je ostvariti što veći izvoz srpskih proizvoda i brendova na svetsko tržište, po najpovoljnijim uslovima uz našu pomoć. U tom cilju pratimo svetske trendove u trgovini, ostvarujemo nove i negujemo stare poslovne kontakte.

Agencija Vasilica ima ogromnu bazu kontakata inostranih i domaćih privrednih subjekata, razvijenu mrežu poslovnih saradnika i posrednika, kao i veliki broj prijatelja u poslovnom svetu.

Evo i nekoliko razloga zašto da odaberete nas:

  • dugogodišnje iskustvo
  • veliki broj realizovanih projekata
  • poštovanje ugovorenih obaveza i rokova
  • posvećenost svakom projektu
  • profesionalan i stručan tim

Možete nas angažovati za sve ili pojedine delove posla. Ako imate ideju a potreban vam je projekat, mi ćemo ga izraditi za vas. Ukoliko već imate izrađen projekat a potrebna vam je konsultacija ili pomoć u nekim segmentima, rado ćemo pregledati projekat i izneti svoje profesionalno mišljenje.

Nama možete prepustiti sve poslove,  od ideje do realizacije, odnosno izvoza proizvoda na inostrano tržište. Ukoliko Vam je potrebna reklama, za vas izrađujemo detaljnu analizu projekta i spajamo vas sa najuspešnijim marketinškim agencijama.

Početne konsultacije su besplatne. Rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja, pružiti vam podršku, savet i stručno mišljenje.