na vrh

O nama

Agencija „Vasilica“ osnovana je 2015-e godine, a ideja vlasnice je bila da pokrene, pojača i podrži izvoz proizvoda srpskih firmi, kao i da uvozom zadovolji potrebe srpskih kompanija. Dobre prilike za poslovnu saradnju se često gube zbog jezičkih barijera, pa je upravo zbog toga agencija „Vasilica“ pravi izbor za sve domaće firme. Agencija Vasilica može pomoći malim i srednjim preduzećima koja su dostigla svoj maksimum na tržištu Srbije, da omoguće sebi da svoje proizvode izvezu u zemlje Evropske Unije, pa i šire. Proizvodnja zavisi od prodaje, kako na domaćem tako i na ino tržištu.

Vasilica Office - Milica ŽivkovićVlasnik agencije Vasilica je Milica Živković, diplomirani filolog francuskog jezika i književnosti, a svoju poslovnu karijeru najpre je započela u prosveti. Nakon 7 godina rada u školi, napušta prosvetu i okreće se svetu poslovanja. Godine 2010. počinje da radi u firmi "Milan Blagojević" u Smederevu kao referent prodaje na ino tržištu Francuske, Belgije, Portugala, Španije, Latino Amerike i uspešno osvaja sva ova tržišta, a čuveni "Smederevac" biva izvežen čak do Čilea, Urugvaja i Brazila. Tokom rada u ovoj kompaniji dobija i Sertifikat o položenom INCOTERMS-u 2010. godine, od strane Privredne Komore Srbije.

Godine 2013. počinje da radi u firmi "Frigo Žika Soko" iz Rume, kao referent prodaje na ino tržištu i referent nabavke.

Već 2015. godine u Rumi otvara svoju agenciju za konsalting, čija je glavna aktivnost u samom startu bila posredovanje u poslovanju. Govori francuski, engkeski, španski i makedonski, a 2016. godine seli se u Beograd i tu veoma uspešno nastavlja svoju karijeru.

 NAŠA IDEJA

Vasilica Office - Virtus showroomSuština našeg poslovanja je da poveže domaće kompanije koje se bave proizvodnjom sa kompanijama iz inostranstva kojima je takav proizvod potreban. Osnovna ideja Vasilice jeste da posreduje između domaćih i inostranih kompanija u cilju ostvarivanja obostranih interesa. 

Zbog toga pružamo mnogobrojne usluge, od celokupnog planiranja proizvodnje po uslovima koje diktira tržiste za koje se proizvodnja ostvaruje, do kompletne logistike i izvoza proizvoda na tržišta širom sveta.

Svaka usluga koju pružamo je fleksibilna i prilagođena posebnim potrebama naših klijenata. Omogućavamo im da se koncentrišu na svoju osnovnu delatnost u najboljem poslovnom okruženju.

Time što su nam poverili da vodimo računa o njihovom izvozu i prodaji proizvoda na tržištima širom sveta, uz prevazilaženje svih jezičkih i pravnih prepreka, naši klijenti koriste sve prednosti rada sa nama, kao što je brzo pronalaženje i rešavanje problema koje se dešavaju u poslu, kao i onih izazvanih jezičkom barijerom.

 

 Vasilica Office - jer posao počinje sa nama...

 

Misija

Nudimo vrhunske usluge odličnog kvaliteta koje moraju biti prilagođene potrebama i željama klijenata. Kvalitet usluga pomaže i pomagaće timu Vasilice da uveća broj svojih klijenata jer kvalitet se opravdava kvalitetom i poštovanjem.

Vizija

Biti sinonim za agenciju koja postavlja više standarde u oblasti poslovanja. Imperativ je postati pouzdan partner i izgraditi poverenje sa partnerima i os.tvoriti dugoročne partnerske odnose.

VASILICA TIM

Tim vasilica Office

TIM ZA PRAVNI KONSALTING

(Advokatska kancelarija Nenad Živković)

Advokatska kancelarija Nenada Živkovića - tim za pravni konsalting